Profiboxing.cz



Price vypráskal také Skeltona! Krajanovi uštědřil nejdrtivější prohru kariéry

  • Zveřejněno 30. 11. 2012 23:17
  • Napsal Antonín Vavrda
  • Zobrazeno: 4319

David Price bije Matta Skeltona / zdroj foto: www.dailymail.co.ukDavid Price bije Matta Skeltona / zdroj foto: www.dailymail.co.ukLIVERPOOL - Britský prospekt těžké váhy David Price (15-0) si připsal další drtivý knockout, když v hale na závodišti v Aintree smetl ve dvou kolech pětačtyřicetiletého krajana Matta Skeltona (28-7). Devětadvacetiletý rodák z Liverpoolu si připsal sedmý knockout v posledních sedmi zápasech, který ani jeden netrval déle než čtyři kola.

"Rád bych vydržel v ringu se svým soupeřem více kol, abych mohl prodat vše, co ve mně je," pronesl Price po rychlé devastaci Harrisona na začátku října i před soubojem se Skeltonem v průběhu tohoto týdne. Ale ani další krajan se čtyřmi křížky na krku mu toto přání nesplnil - GALERII ZE ZÁPASU NALEZNETE ZDE!



Skelton sice nastoupil do ringu hodně aktivně a v úvodních deseti vteřinách zahnal Price do provazů, jenže po úvodní minutě se již dostal Price do své obvyklé pohody, začal se bránit aktivně údery a převzal vládu nad ringem.

David Price slaví / zdroj foto: www.dailymail.co.ukDavid Price slaví / zdroj foto: www.dailymail.co.ukDo druhého kola vstoupil 203 centimetrů vysoký obr mnohem aktivněji a v jeho polovině dostal Skeltona poprvé do problémů. Ten sice odpověděl bouřícím divákům zvednutými pažemi na znamení, že je v pořádku, jenže když 20 vteřin před koncem kola rozjel "Big" Price svou závěrečnou kombinaci zakončenou drtivým hákem na břicho, poklekl "Medvěda z Bedfordu" na kolena, ze kterých už se nezvedl.

Price po nejlepším výkonu v letošním roce a po deváté knockoutové výhře v řadě za poslední tři roky definitivně potvrdil, že s ním musí soupeři v těžké váze počítat.

Podle vlastních slov by se rád nyní utkal s Dereckem Chisorou či Davidem Hayem, těsně před samotným zápasem pak Price citovala britská média s tím, že by se mohl do července roku 2013 střetnout se svým úhlavním rivalem - Tysonem Furym.

Jeho manažer Frank Maloney pak pronesl, že dalším soupeřem Price by mohl být ještě před letním šlágrem s jedním z výše zmíněných krajanů Američan Tony Thompson. "Chceme dostat do ringu špičkového amerického soupeře, dohoda by měla být na stole během 24 hodin," pronesl zkušený promotér.

Následně dodal: "Poté bychom chtěli zápas s Chisorou nebo Furym. Furymu jsme nabídli v posledních dnech 650 tisíc liber, což je 150 tisíc více než prve v polovině října, ale odpovědi se nám nedostalo. Ten zápas chceme my, chtějí ho Britové, chce ho celý svět. Nechci tyto peníze od Kličků, chci je raději investovat do souboje s Furym."

"Pokud bude z jeho strany zájem, po našich zápasech si sedneme a budeme jednat. Je to sice hlavně komik, ale také jsem několikrát zmínil, že je to i dobrý boxer," doplnil Maloneyho bronzový olympijský medailista z Pekingu 2008. Furyho totiž čeká dvacátý zápas v profiringu již v sobotu 1. prosince, když se v Belfastu postaví Američanovi Kevinu Johnsonovi.

Také k tomuto zápasu vám samozřejmě přineseme podrobné preview a následně reportáž.

VÝSLEDKY GALAVEČERA DAVID PRICE - MATT SKELTON ZDE!