Profiboxing.cz

VIDEO 1,2,3,4... Cruz rozbil Martineze a chce světový titul

  • Zveřejněno 21. 3. 2013 12:00
  • Napsal Profiboxing.cz
  • Zobrazeno: 3948

Orlando Cruz vs. Aalan Martinez / zdroj foto: www.fightnews.comKISSIMMEE – Demonstrace síly. Tak by se dalo charakterizovat vítězství Portoričana Orlanda Cruze (20-1-2) v boji o pozici šampióna Latinské Ameriky WBO pérové váhy nad Mexičanem Aalanem Martinezem (14-1-2) knockoutem v šestém kole.

Nebyla to těžká práce pro prvního homosexuálního (oficiálně) boxera v historii. Martinez nestačil na Cruze rychlostně ani fyzicky, ač o 12 centimetrů vyšší nestíhal paradoxně jeho rychlou přední ruku, která mu dělala obrovské problémy.

DALŠÍ NOVINKY Z RINGU:

Orlando Cruz vs. Aalan Martinez / zdroj foto: www.fightnews.comPortorický olympionik ze Sydney tak opět obhájil svůj pás šampióna Latinské Ameriky proti mexickému soupeři a podle všeho jej čeká další bijec s kořeny v největší středoamerické zemi. Tím by neměl být nikdo menší než úřadující mistr světa WBO této váhové kategorie Mickey García.

„Ano, pokud Cruz zvládne úspěšně zkoušku jménem Martinez, může směle uvažovat o zápase s Garcíou,“ pronesl ještě před zápasem Cruz-Martinez viceprezident Top Rank Inc. Carl Moretti. Uvažování mu navíc nyní usnadní i pozice oficiální vyzývatele, v novém vydání ratingu WBO by se totiž měl Cruz posunout z druhé na první místo.

Zda si ji zaslouží a zda má proti Garcíovi šanci, o tom se můžete přesvědčit v kompletním videu jeho posledního zápasu...