Profiboxing.cz

VIDEO Satisfakce. Bojovník Cano konečně slaví velký triumf!

  • Zveřejněno 20. 9. 2013 0:10
  • Napsal Profiboxing.cz
  • Zobrazeno: 3066

Cano vs. Theophane / zdroj foto: www.sho.comCano vs. Theophane / zdroj foto: www.sho.comLAS VEGAS - Byl to první zápas televizního sobotního programu v MGM Grand v Las Vegas. Možná trochu neprávem. Mladý Mexičan Pablo Cesar Cano (27-1-3) a zkušený Brit Ashley Theophane (33-1-6) totiž v desetikolové bitvě ve velterové váze předvedli fanouškům rozhodně zajímavou podívanou.

Shane Mosley, Paulie Malignaggi. Dva soupeři, se kterými svedl třiadvacetiletý mexický bojovník v posledních dvou svých zápasech naprosto vyrovnané bitvy. Jestliže s Mosleym se mohli přiklonit bodoví na obě strany a nakonec zvítězil zkušený americký veterán, v duelu s Malignaggim jej rozhodčí regulérně okradli o zasloužený triumf.

DALŠÍ NOVINKY Z RINGU:

Také tentokrát se do favorita duelu - třiatřicetiletého bijce spolupořádající stáje Mayweather Promotions Theophaneho - pustil bez bázně a hany a oba ukázali zaplňující se aréně parádní, ofenzivní box. Tvrdší a silnější v něm byl Cano, který dostal protivníka do velkých problémů, ani jednou ale nedotáhl své tažení alespoň ke knockdownu.

Přesto o jeho triumfu nemohlo být pochyb, přestože první bodoví viděl zápas v poměru 96-94 pro Brita. Další dva ale verdikty 97-93 a 98-92 zjednali nápravu a Mexičan mohl slavit. A jeho další plány? Po zhubnutí do velterové divize, která mu očividně svědčí více než lehká střední váha, chce opět bojovat o světový titul. Hvězdy velterové váhy se tak mají nač těšit...

VIDEO CELÉHO ZÁPASU PABLO CESAR CANO - ASHLEY THEOPHANE


Пасекано-Феофан (вринге.сом) by 20101017d