Profiboxing.cz

VIDEO Zadostiučinění. Marquez oplatil hrozivým k.o. Pacquiaovi všechna příkoří

  • Zveřejněno 9. 12. 2012 18:00
  • Napsal Profiboxing.cz
  • Zobrazeno: 6902

Rozhodující úder zápasu / zdroj foto: www.boxingscene.comRozhodující úder zápasu / zdroj foto: www.boxingscene.comLAS VEGAS - Třikrát se cítil Mexičan Juan Manuel Marquez (55-1-6) vítězem souboje s Filipíncem Mannym Pacquiaem (54-2-5). Ani jednou nevyhrál. V noci na neděli však oplatil svému životnímu soupeři všechna předchozí příkoří, když jej drtivým kontra-úderem v poslední vteřině 6. kola poslal na pár minut do říše snů.

My vám nyní nabízíme video celého souboje a další ohlasy obou rivalů. Příjemnou podívanou...

Juan Manuel MARQUEZ: "Trefil jsem dokonalý úder. Věděl jsem, že mne může Manny kdykoliv knockoutovat, snažil se o to ostatně čtvrté až šesté kolo. Změnili jsme plán boje oproti předešlým soubojům, když jsme ubrali na agresivitě a já se snažil boxovat více technicky. A pátý duel? Proč ne!"

Manny PACQUIAO poté, co absolvoval 90 minutové vyšetření CT lasvegaské Univerzitní nemocnici, které neodhalilo žádné poškození mozku: "V první řadě bych chtěl poděkovat Bohu za to, že mne a Juana ochránil a nestalo se v ringu nikomu nic vážného. Zároveň chci pogratuloval Juanovi, protože si zasloužil vyhrát. Pro svojí porážku nemám žádných výmluv, byl to skvělý zápas a Juan si své vítězství zasloužil. Myslím ale, že v očích fanoušků jsme vítězové oba.

Všem svým příznivcům děkuji za modlitby a věřte, že jsem naprosto v pořádku, odpočinu si a vrátím se lepší a silnější. Zároveň vám všem chci ústy svými, své ženy Jinkee a celé naší rodiny popřát radostné Vánoce a šťastný nový rok."


(08-12-2012) Manny Pacquiao vs Juan Manuel... by danton1988