Profiboxing.cz

VIDEO García rozbil Moralese a poslal jej do nemocnice

  • Zveřejněno 26. 10. 2012 15:00
  • Napsal Profiboxing.cz
  • Zobrazeno: 5939

Rozbitý Erik Morales / zdroj foto: www.boxingscene.comRozbitý Erik Morales / zdroj foto: www.boxingscene.com
NEW YORK - Tvrdě zpět na zemi. Nejprve hrozilo mexické legendě Eriku Moralesovi, že se vytoužené odvety s americkým šampiónem Dannym Garcíou kvůli dopingovému nálezu ani nedočká, nakonec by za tento osud byl možná ještě rád.

García jej totiž v boji o pásy WBA a WBC v lehké velterové váze nejprve poslal ve 3. kole na zem, aby následně o kolo později ničitelskou práci dokončil tvrdým knockoutem. Ten s Moralesem otřásl možná ještě více než od Mannyho Pacquiaa před šesti lety.

Šestřicetiletý rodák z Tijuany totiž zůstal ještě dlouho po odpočítání ležet na podlaze ringu a ani při asistenci lékaře nevypadal zrovna v pohodě. Ostatně i jeho krajan a prezident organizace WBC Jose Sulejman mu doporučil, aby po drtivé porážce neodkladně navštívil lékaře kvůli vyšetření mozku.

"Erik je můj blízký přítel a budoucí člen Síně slávy. Radil bych mu tomografii mozku ať již ještě jednou vstoupí do ringu nebo tak už neučiní. Je to legendární bojovník, který potěšil miliony fanoušků úžasnými bitvami, nezasloužil by si špatný konec. Vždyť je to jediný Mexičan, který může říct, že jednoznačně porazil Mannyho Pacquiaa. Bohužel se zdá, že kvůli slávě a penězům neví, kdy je dobré říct "konec" a odejít," pronesl Sulejman na Moralesovu adresu.

O tom, že se nejedná jen o prázdná slova a že bývalý mistr světa skutečně inkasoval od Garcíi minimálně dva ničivé údery do hlavy, se můžete přesvědčit v následujícím videu. Poslechne Morales svého přítele?