Profiboxing.cz

VIDEO 'Tati, do toho!' Konečného táhly za krvavým triumfem zlobivé dcery

  • Zveřejněno 26. 3. 2013 12:30
  • Napsal Profiboxing.cz
  • Zobrazeno: 5631

Lukáš Konečný se svými andílky / zdroj foto: Jitka StupkováLukáš Konečný se svými andílky / zdroj foto: Jitka StupkováMAGDEBURG - Chirurgicky přesná práce to tentokrát nebyla, přesto si může Lukáš Konečný (49-4) odškrtnou první splněný úkol pro rok 2013. V magdeburské GETEC Aréně porazil jasně 3:0 na body snaživého Francouze Karima Achoura (14-2-4) a kolem pásu si mohl připnout opasek evropského šampióna WBO ve střední váze.

Na zápas českého esa již byla osmitisícová hala zaplněná téměř do posledního místečka a atmosféře v hale to bylo znát. Nejhlučněji se každopádně projeval hlouček Konečného přátel a rodiny. Českého bijce přijely podpořit do Německa všechny jeho ženy - maminka, manželka Jarka a dcerky Anička, Jarka a Barborka.

DALŠÍ NOVINKY Z RINGU:

A byly pořádně slyšet. Dcerky neustále fandily "Tati, do toho" nebo se snažily rozjet skandování "Konečný, Konečný", ke kterému se několikrát hala strhnout nechala, manželka pak sem tam směřovala do ringu svému milému pár boxerských rad ohledně pohybu či pevnosti krytu.

Jako kdyby si rozpomněla na prosincovou exhibici Konečného s Robertem Rosenbergem, kde svému muže koučovala. Také tentokrát byl výsledek stejný - čtyřiatřicetiletý rodák z Brna v ringu dominoval a to přesto, že se od třetího kola potýkal s otevřeným levým obočím, ke kterému se v kole jedenáctém přidal obočí pravé.

Zatímco Achour podle vlastních slov Konečnému příliš vrásek na čele nepřidělal, paradoxně mu přibyly kvůli jeho nejvěrnějším fanouškům - dcerkám. Ty totiž možná i pod vlivem stesku po tatínkovi trochu polevily ve škole a tak jim muselo být vysvětleno, že škola je vždy na prvním místě.

Na duel Konečný vs. Achour se nyní můžete podívat níže...


2013-03-23 Lukas Konecny vs Karim Achour by sweetboxing9