Profiboxing.cz



VIDEO Když dva dělají totéž... Charr dal Hayemu pocítit jeho medicínu, ale...

  • Zveřejněno 10. 4. 2013 19:33
  • Napsal Antonín Vavrda
  • Zobrazeno: 4821

David Haye vs Manuel Charr koláž / zdroj foto: www.profiboxing.czDavid Haye vs Manuel Charr koláž / zdroj foto: www.profiboxing.czPRAHA - Němec se syrskými kořeny Manuel Charr (23-1) je pořádně nažhavený na souboj s Davidem Hayem (26-2), který ale zatím ještě druhý jmenovaný oficiálně nepotvrdil. Osmadvacetiletému rodákovi z libanonského Bejrútu to ale pranic nevadí a na svém twitterovém účtu umístil fotku, na které drží Hayeho utrženou hlavu. Provokace mu ale úplně nevyšla...

V úterý večer jsme vás informovali o tom, že BoxRec.com oficiálně označil příštím soupeřem Davida Hayeho, který se vrátí do ringu 29. června v Manchesteru, Němce Manuela Charra. Zprávu následně rozšířil na svém twitteru i facebooku sám poslední protivník Vitalije Klička.

DALŠÍ NOVINKY Z RINGU:

Charrova provokace na twitteru / zdroj foto: Twitter Manuel CharrCharrova provokace na twitteru / zdroj foto: Twitter Manuel CharrS ohledem na fakt, že se k tomuto zápasu zatím druhá strana nevyjádřila, se dají nyní očekávat dva scénáře - buďto se BoxRec.com spletl (nebylo by to poprvé, viz. například zápas Chisora-Pála) nebo má pravdu jako třeba v případě souboje Kličko-Pianeta. Dvaatřicetiletý borec z Londýna totiž už v minulém týdnu veřejnost informoval, že svého příštího soupeře oficiálně představí až v příštím týdnu na tiskové konferenci.

S velkou pravděpodobností vedle něj bude skutečně sedět o čtyři roky mladší Charr. Důvody? Pokud se BoxRec.com splete, většinou ani jeden z boxerů tuto zprávu po zveřejnění nekomentuje a čeká se na oficiální vyjádření. Německý neúspěšný vyzývatel v boji o titul mistra světa se ale touto informací netají, naopak ji šíří dál.

Když navíc přidal na twitter svojí fotku s utrženou hlavou Hayeho coby reminiscenci na podobný kousek britského boxera před oběma dohodami (napoprvé se souboj neuskutečnil) s Vladimirem Kličkem, těžko uvěřit, že by ze sebe udělal lidově řečeno takového "pitomce" a bylo to jen taktika, jak dostat Hayeho do ringu. Zvláště, když zveřejnil už i hudbu, na kterou bude nastupovat v bývalé M.E.N. Aréně do ringu.

"Budu boxovat v červnu. Takže ano, to znamená, že jednáme o zápase s Davidem Hayem a jeho týmem. Je to silný soupeř, ale co mám dělat? Boxovat se slabšími? Proč. Pokud se chci rozvíjet, Haye je pro mě ideální protivník," citovala dnes ostrovní média Charra.

Každopádně jeho pokus o žertík mu trochu nevyšel a tentokrát ke ztrapnění nebylo ani třeba toho, aby jej zesměšnil Haye sám, tak jak učinil loni po zápase s Dereckem Chisorou, když se Charra zeptal "A ty jsi kdo?". Na své fotce, kde drží utrženou Hayeho hlavu má totiž dole špatný copyright MaUNel_Charr Twitter (na obrázku vloženém do textu dole v červeném kroužku). Holt, jak praví staré české přísloví: Když dva dělají totéž, ...