Profiboxing.cz



EXKLUZIVNĚ Pála vs. Chisora? Britové oslovili českého obra!

  • Zveřejněno 19. 3. 2013 19:29
  • Napsal Antonín Vavrda
  • Zobrazeno: 8248

Ondřej Pála vs. Dereck Chisora / zdroj foto: Facebook Box-Těžká váhaOndřej Pála vs. Dereck Chisora / zdroj foto: Facebook Box-Těžká váhaPRAHA - Že to zní jako sci-fi, aby se nejlepší česká těžká váha Ondřej Pála (32-3) utkal s britský výrostkem a vrstevníkem Dereckem Chisorou (15-4)? Jak vypátral Profiboxing.cz a facebookové stránky věnované těžké váze Box-Těžká váha, ne tak úplně.

Na respektovaném webu www.boxingnews24.com totiž už včera vybleskla následující zpráva: Dereck Chisora vs. Ondřej Pála - 20. dubna ve Wembley. Jenže podle zpráv z tábora českého bijce není vše tak žhavé, jak se zdá.

DALŠÍ NOVINKY Z RINGU:

"Ano, ta nabídka se k nám dostala, Frank Warren nás skutečně oslovil s tím, že by se Ondra střetl s Dereckem. My jsme to ale zatím odmítli," řekl exkluzivně Profiboxing.cz kouč a manažer české jedničky těžké váhy z klubu Médea Boxing Team Jurij Krivoručko.

Co z toho vyplývá? Britská strana po osmadvacetiletém pražském rodákovi skutečně touží, dokonce je ochotna splnit všechny jeho finanční požadavky, první kolo jednání ale úspěšně nedopadlo.

"Pro Ondru by to bylo příliš brzo. Má za sebou nedávný zápas, nemá za sebou ostré sparingy, do zápasu vlastně zbývá přesně měsíc. Ještě uvidíme," pookryl myšlenky, které se nyní honí v hlavách důležitým lidem v pražském klubu, Krivoručko.

Je zřejmé, že zápas ve fotbalovém londýnském chrámu proti o rok staršímu domácímu boxerovi by byl pro Pálu životní událostí, s ohledem na termín zápasu se ale jedná o velký risk. Ten už v podobě na rychlo dojednaného duelu Pála jednou podstoupil a jak jeho duel s Konstantinem Airichem téměř přesně před rokem dopadl, všichni boxerští fanoušci dobře vědí...