Profiboxing.cz



Vánoční dárek pro fanoušky: Lukáš Konečný se vrací do ringu!

  • Zveřejněno 30. 11. 2012 18:00
  • Napsal Profiboxing.cz
  • Zobrazeno: 6872

Lukáš Konečný / zdroj foto: SES BoxingLukáš Konečný / zdroj foto: SES BoxingÚSTÍ NAD LABEM – Jak jsme vás informovali již včera, nejúspěšnější český profesionální bijec Lukáš Konečný (48-4) plánuje na pátek 21. prosince 2012 do ústecké haly Sluneta předvánoční boxerský galavečer. A co by to bylo za sváteční show, kdyby nebylo v plánu „ježíškovské“ překvapení?

V tomto konkrétním případě se do role vánočního posla dobrých zpráv převtělil sám Lukáš, který plánuje, že se na svém galavečeru pod názvem Spolchemie Boxing Show představí fanouškům v ringu. „Více zatím prozradit nemůžu a nechci, vše se zatím řeší a domlouvá, určitě vás – fanoušky - budeme včas informovat,“ řekl pro Profiboxing.cz čtyřiatřicetiletý brněnský rodák.



Kromě Lukáše opět v rukavicích a mezi šestnácti provazy, se mohou boxerští příznivci těšit na další taháky. Hlavním bodem celého galavečera by měla být podle všeho (startovní listina se teprve připravuje) bitva o Mezinárodní český titul v lehké váze mezi Martinem Parlagim (7-0) a Michalem Dufkem (9-1-2), o moc zaostat rozhodně nebudou chtít ani veterán českého ringu Roman Kracík (34-1-10) a jeho nebezpečný slovenský sok Ján Antoška (2-1-1).

A protože jsme vám ve čtvrtek slíbili překvapení dvě, zde je to druhé: blízko úspěšného konce je jednání o aktivní účasti zahraniční hvězdy těžké váhy. A když je řeč o hvězdě, tak je myšleno skutečnou hvězdu. Onen bijec, jehož jméno vám zatím nemůžeme prozradit, už měl v držení několik mezinárodních pásů a patří podle žebříčku boxrec.com mezi 30 nejlepších těžkých vah současnosti!

„Kromě tohoto jména jednáme se spoustou dalších kvalitních českých, ale i zahraničních boxerů. Lístky ale necháme za lidovou cenu, nejdražší budou za 200 korun, chceme aby si přišli k nám lidé v tom vánočním shonu odpočinout a shlédnout kvalitní box,“ dodal „Ježíšek“ Konečný.

O předprodeji vstupenek, konkrétní startovní listině i okolnostech kolem návratu Lukáše Konečného do ringu vás budeme informovat na našich webových a facebookových stránkách v následujících dnech!